onsdag 22 december 2010

En -30 gradersmorgonImorse var det -30,6 grader här i byn. För en stund sedan var det något "varmare". Jag vaknade med en värre förkylning än igår och vad är väl bättre då än varma drycker? Både kanelthé och choklad har hunits med allaredan...
Såhär ser det förvisso ut just nu också, men bilden är tagen igår förmiddag. Jag älskar zoomobjektivet, även om det har en dålig vana i form av att haka upp sig ibland och att det är ganska svårt att hitta rätt avstånd innan autofokuset tillåter att en bild knäpps av. Drömmen är att byta ut det till ett bättre någon gång i framtiden, men för nuvarande duger det ganska bra :).Och här är årets julklappar. Jag önskar att jag hade haft vitt och/eller klarrött snöre istället. Men man tager vad man haver.


2 kommentarer:

  1. Sanslöst kallt! Här har vi rena värmeböljan med -3,5 grader.

    SvaraRadera
  2. Elisabeth: Jag har hört det, så himla orättvist! Fast å andra sidan har ju inte vi så halt eller kaotiskt som ni har så det kanske går på ett ut. Förresten har vi börjat acklimatisera oss och blev uppriktigt förvånade när det var -27 när vi kom hem efter en stund på stan idag. Det kändes inte kallare än det gjort när det varit mellan 10 och 20 grader de senaste veckorna ;)

    SvaraRadera