onsdag 3 november 2010

Novemberkalas 2010

Det råkade bli idag för exakt 25 år sedan som blev min födelsedag. Mamma säger att hon åkte in till BB med första snön och åkte därifrån med andra snön. I år har inte en enda snöflinga synts till ännu, till min stora sorg. Jag önskar mig ju alltid årets första snöfall till min födelsedag! Men idag har det bara regnat, regnat, regnat...

Tårtan här ovan blev inte heller den tänkta. Det är lustigt att de kallar tårtor en viss sak på hemsidan men levererar något helt annat när man hämtar dem. Jag hade tänkt mig den klassiska hallon & blåbärstårtan som jag även valde förra året. Men det blev istället en ren hallontårta med gelé som smaksatts med citrus. Jag är urusel på att byta ut det välkända mot nytt, men den här gången blev det alltså så ändå och jodå. Nog duger den. Men jag surar en smula för att jag inte fick vad jag beställt!

3 kommentarer:

 1. Grattis! Tårtan ser verkligen mycket god ut. Märkligt dock att få något annat levererat än vad man beställt.

  SvaraRadera
 2. Hipp hipp hurra i efterskott! :)
  Kram Cat

  SvaraRadera
 3. Elisabeth: Tack igen! Och eller hur! De skyller på att hemsidan är gammal och ouppdaterad, men när man tittar på den och nämner namnen som står där så borde de ju förstå vad man menar iaf. Och har de döpt nya tårtor till samma sak som de gamla heter/hetat borde de ju dubbelkolla. Blåbär & hallon är ju en av de mest klassiska tårtorna som finns dessutom så det borde inte kunna bli något missförstånd. Men men, jag fick presentkort till en helt ny tårta, haha!

  Cat: Tack söta du!

  SvaraRadera