fredag 26 november 2010

Adventspiff


Ljuspyramiderna fick komma fram från sin tillfälliga förvaring bakom dörren i mitt rum (där de stått sedan jag kom hem från Göteborg med dem) för flera dagar sedan.


 
Caspian har "a thing" för tv-boxen. Men nu gick det inte att ligga på den längre så då får man klämma in sig framför istället...
Kunde inte hitta mina fina julgardiner som jag köpte förra året, buhu! Men vinröda lönnlöv är rätt ok de med..


Blomkrukan kan äntligen vändas så att hjärtat syns (det ser ut som ett sådant där flätat pappershjärta som man hade i granen förr i tiden). Och så fick den rutiga duken som jag hade i köket förra året komma till användning också.Mormors spånstjärna hänger mer, tillsammans med den klassiska julgardinen jag alltid hade i mitt rum när jag var liten.Advenstljusstaken utifrån.2 kommentarer:

  1. Caspian är för söt! Ser dock inte så bekvämt ut med den liggställningen, men katter har ju lite udda idéer ibland. ;-)

    Vilken fin benjaminfikus förresten! För visst är det en sådan?

    SvaraRadera
  2. Elisabeth: Haha, jodu. Han brukar ligga sådär på köksbordet också, med framdelen av kroppen på fönsterbrädan. Tydligen är det bekvämt? Precis som elementet som de kan ligga på i timtal och sova.. jag undrar om de inte fått ränder från elementet som fastnar permanent, men det är ju svårt att se utan att ta bort pälsen ;)

    Det är absolut en fikus! Den fick en välbehövlig dammavduschning för ett tag sedan, och så har jag kommit ihåg att vattna den lite oftare på sistone så den verkar må rätt bra (fast den aldrig får ett uns solljus där den står på bordet innanför gardinen på den sida av huset som solen aldrig når fram till under vintern, helt otroligt!)

    SvaraRadera