måndag 8 november 2010

Ensam hemma

Bild: cdon

Egentligen borde jag ignorera alla mail som dimper ner från cdon, men ibland är det svårt att motstå att fynda. Som när man får gratis frakt i födelsedagspresent i kombination med att de har en kampanj där man kan köpa alla fyra Ensam hemma-filmerna för ynka 99 kronor. Jag vet inte hur det är med er, men för mig är de mer jul än någon annan film, undantaget Tomten är far till alla barnen möjligtvis. Det är tradition att se Ensam hemma-filmerna i juletid men gärna vid andra tillfällen under året då de dyker upp i tv-tablån också. Men nu behöver jag inte vänta på att de ska dyka upp i tv-tablån längre snart för jag klickade alltså nyss hem samlingsboxen och dessutom fick Sanna, Sonja och Shirleys julskiva som kom för ett par år sedan följa med då den ingick i en annan kampanj!

2 kommentarer:

  1. Underbart! Jag längtar så otroligt mycket tills man "får" börja julpynta, så har jag nog inte känt sedan jag var liten :) Och julskivor! Det måste jag kanske köpa för första gången evvör.

    SvaraRadera
  2. Malin: Eftersom jag bor i ett kaos med två hushåll under ett tak är det lite svårt att hitta den där pyntlusten men julmusik och julfilm kan man ju aldrig få för mycket av! Du får passa på att shoppa julskivor från kampanjen du med! Peter Jöbacks är ett hett tips!

    SvaraRadera