måndag 9 januari 2012

Vårterminen.Jullovet är slut. No more lantluft och pälsbollar att gosa med när de är sådär outhärdligt söta eller om man bara känner för att umgås lite med dem... Jag äter frukost och fasar inför packandet som står på tur. Så mycket och tungt, så få armar att bära med. Och inte vet jag när jag kommer tillbaka hem nästa gång. Det kan dröja flera månader om det vill sig illa.

Det är värdelöst att plugga 50 mil hemifrån merparten av tiden, men när man just varit hemma och ska åka igen känns det lite extra. Jag önskar verkligen att jag kunde stanna här, där vintern har snö (även om den kom i senaste laget i år), där det finns ett riktigt kök att laga mat i, där inte evigheter förflyter medan man sitter på en buss eller spårvagn för att ta sig till och från skolan...

Två och ett halvt år kvar. Två och ett halvt. Till sommaren är det bara två. Får försöka komma ihåg det, hur snabbt det egentligen går. Att jag snart kommer kunna flytta hem permanent igen.

4 kommentarer:

 1. Tiden flyger iväg frugan! Innan du vet ordet av kan du flytta hem igen.
  Och du... det är bara ett par månader kvar, så kan du sticka hem över sommaren. :)

  Tycker du gör det så bra, fasiken vad långt du kommit liksom!

  SvaraRadera
 2. Jag säger som Fröken Nattfrost: Tiden flyger iväg! Två och ett halvt år kommer garanterat att gå mycket snabbare än vad två och ett halvt år "låter som". Om du förstår vad jag menar. ;-)

  SvaraRadera
 3. Och förresten; vilken totalsöt bild på katterna!

  SvaraRadera
 4. Frugan: Sommar.. så avlägset. Hoppas den är snäll och infinner sig snart!

  :)Tack rara du.

  Elisabeth: Jadå, jag förstår :)
  Hihi, ska hälsa dem det. De brukar inte bli så glada när jag tar fram "blixtmaskinen" ;)

  SvaraRadera