måndag 2 januari 2012

2 januari 2012


Idag har nog de flesta återgått till vardagen igen. Själv stannar jag i paradiset en vecka till, men måstena börjar göra sig påminda ändå. Tre skrivuppgifter ska skrivas innan kursslutet den 18:e, den första ska vara färdig redan nästa tisdag, och den andra ska redovisas muntligt och lämnas in nästa onsdag.

Jag har skjutit på plugget över julhelgerna, ledigheten var välbehövlig ur flera vinklar. Den tuffa hösten krävde verkligen en stund för djupandning, sedan blev jag ju så olägligt förkyld ett par dagar innan jul också. Igår mjukstartade jag med ett par timmars läsning i en kursbok, och idag har jag läst i lite mer än fyra timmar med intentionen att bli klar. Jag har lite mer än 20 sidor kvar ännu dock, så jag tänkte läsa någon sida till ikväll och läsa igenom det sista imorgon innan skrivandet måste tas itu med.

Jag har sett mycket film nu i jul, och två till hanns med under läsningen idag. Ibland är det bara så rätt att se barn- och ungdomsfilmer som Eva och Adam eller en sådan där riktigt tjejig film med lyckligt slut och Chad Michael Murray i en av rollerna... Men jag har sett lite annat också. Julfilmer av alla de slag, inte minst Ensam hemma 1 och 2, Titanic, I rymden finns inga känslor, The kids are all right, Harry Potter, Änglagård 3 och igår kväll blev det Alla älskar Grace som jag aldrig hade sett förut.

Väl tillbaka på västkusten kommer det nog inte bli så mycket film, däremot väntar Greys anatomy på att bli färdigtittad.

1 kommentar:

  1. känns sm allt häänder den 18 jan....
    gott nyttpå dig me =)

    SvaraRadera