måndag 16 juli 2012

Så det är det man ska skriva om alltså..?


Nagellack. Plötsligt trillade hela tre kommentarer in hur snabbt som helst. Det är alltså det man ska skriva om? Nå, ni får nog se det som ett undantag och jag får försöka att inte låta mig bli bortskämd av er uppmärksamhet, för SÅ roligt tycker jag inte att det är så det kommer bli ett återkommande ämne. Jag tänker fortsätta hålla mig till bokskriverier, ett och annat inlägg om mina studier, kanske lite mat och en väldig massa bilder på rätt ovarierade motiv i stil med katter och solnedgångar ;). Bland annat, högt och lågt.

Kan apropå nagellack tipsa om den ganska ouppdaterade men ändå roliga bloggen Jakten på det perfekta lacket i alla fall. Enjoy!

4 kommentarer:

 1. Haha. Och jag kommenterade trots att jag inte är så överdrivet intresserad av nagellack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kanske bara var slumpen att nagellacket kom i rampljuset då ;). Det var roligt att du trädde fram i ljuset på samma gång!

   Radera
 2. Nja.. alltså, om du blir en ren nagellacksblogg slutar jag läsa för det är rätt tråkigt det med. ;) Men tyckte det var lite kul bara. ;)
  Jag har just aldrig kommentarer i min blogg längre, misstänker att många tycker mitt graviditetssnack är tråkigt - jag gnällde själv på sådana bloggar för ett par år sedan så. Förr skrev jag väl mer personligt och utelämnande, det kanske var mer spännande att läsa. Men vill ju inte skriva så länge så... pja...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, good to know! :)
   Jag försöööker iaf kommentera hos dig, men jag har verkligen blivit lat/blyg på senare år och kommenterar väldigt sällan hos någon. Jag har ett pågående projekt där det förhoppningsvis ska ändras/bättras iaf.. :)
   Jag skriver ju inte heller så personligt längre (iaf inte här, jag håller mig ju till ett visst forum då), men jag vet inte om det varit till någon direkt nackdel för mig? Folk kommenterar väl inte ångest och deppigheter vidare ofta heller. Däremot läser nog fler sånt, besöksstatistiken har ju också sjunkit en hel del sedan jag bytte blogg och riktning i skrivandet...

   Radera