måndag 16 juli 2012

En myt


"Att i det läget berömma regeringen för kontroll på de offentliga finanserna är som att berömma en anorektiker för kontroll på kalorierna. Det är inte ansvarsfullt – snarare perverst." skriver Daniel Ankarkloo i en mycket intressant artikel i GP där han hävdar att bristen på pengar i välfärden är en myt.

Och då tänker jag. Välj nytt i nästa val och låt de som väljs "öppna plånboken". Spendera pengar på fler lärare, högre löner till dem, högre elevpeng, fler sjuksköterskor och högre lön även till dem. Och satsa för sjutton på våra järnvägar så jag slipper sitta fast på ett tåg nånstans i ingenstans flera gånger per år för att underhållet inte skötts. Bland annat.

2 kommentarer:

 1. Har inte skrivit i den andra på länge. Uppdaterade bara när jag fick barn eftersom många ännu kikar in där. Dessutom hade jag alltid så mycket problem med blogg.se så jag ville ha blogspot istället.

  För mig skulle nagellack funka mot nagelbitandet OM jag bara skulle ta mig tid att lacka om när det börjar lossna. Jag låter bli att bita några dagar, men när lacket inte längre "känns" åker fingrarna i mun igen. Suck.. Nu för tiden biter jag dock inte ner naglarna helt som jag gjorde förr!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår precis, blogspot spelar i en helt annan liga än blogg.se som jag också övergivit för länge sedan...:)

   Radera