lördag 2 juni 2012

Sommarmånad och slutet av tunneln...


Det blir fortsatt ganska tyst här några dagar till, nu när jag befinner mig på upploppet fram till terminsavslutningen. Det är många punkter att pricka av just nu. Jag hade VFU-redovisning i tisdags och blev klar med en tenta i torsdags. Idag har jag skrivit klart min del på ett grupparbete om datorspel och bortsett att det ska redovisas muntligt på tisdag så återstår bara en tenta till nu som jag redan påbörjat lite smått och har som mål att bli klar med på måndag eller absolut senast på tisdag efter redovisningen. Det vore innerligt skönt att få sommarlov någon dag innan den dag som är satt för tentainlämning!

När allt detta är gjort blir det storstädning och löpande band-socialisering med vännerna de sista dagarna innan jag packar väskorna och försöker ta mig hem med dem. Minns med fasa hur jag slet med min stora packning förra året... Men i år skippar jag en av de två väskorna på hjul och byter ut mot stora vandringsryggsäcken, så lite smidigare ska det nog gå att hantera den återstående väskan på hjul, weekend-bagen och handväskan som påminner en smula om Hermiones i Harry Potter (den packas med mycket mer än man kan tro...;))

När jag är på plats hemma i mitt kära Dalarna igen, då ska jag ägna lite tid åt min stackars försummade blogg. Om jag hinner innan jag packar väskan igen och reser norrut! Innan midsommar borde jag hinna skriva några ord igen i alla fall!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar