lördag 16 juni 2012

Bildregn från norr

Jag befinner mig hos den här filuren i Sundsvall. Det gör däremot inte filuren själv. Hon är på fest ikväll. Taskig planering, eller vad? Jag passar på att blogga lite så länge. Ett bildregn får illustrera de senaste två timmarna. Eller egentligen bara en timme eller så, jag har krånglat med uppkoppling och överföring av bilder en stund också.
Jag inleddde den ensamma kvällen med en dusch. Förutseende nog tog jag med mig en egen hårhandduk eftersom jag färgade håret i förrgår och det här blir resultatet...

Testade mitt nya schampo, dagens tredje fynd.
Dagens första fynd. 249 kr på rean befogar ett inköp, även om jag är skeptisk till allt annat än svarta väskor egentligen. Gillade dock modellen och lite variation kan ju vara roligt...

Dagens andra fynd var inget fynd egentligen, men däremot välbehövligt eftersom min gamla plånboks knapp fick för sig att lossna lite... Då den gamla köptes stod jag i valet och kvalet mellan den och en sådan här modell fast i vitt. Den svarta, praktiska vann den gången, den här gången vann svart men glammigt!

Startade datorn för att kunna blogga.


Men först slå en signal till mamsen.

Men okej, i ärlighetens namn var det från denna jag ringde. Den är lika oglammig som min gamla trasiga plånbok, så det var ju roligare att låtsas att jag ringde från den orepiga, blanka saken som batteriluckan inte sitter löst på.

Yep, jag har alltså två telefoner...


Och här sitter jag medan jag skriver detta.

Skulle inte tackat nej till en balkong med soffa i Alcatraz. Det hade nästan blivit mer än uthärdligt att bo där då!


Funderar på hur jag ska kunna knöla ner min drömlampa i väskan också. Har ännu så länge inte kommit på någon lösning...

En till skål med Cats hemgjorda morotsglass som smakar morotskaka med kokossmul gick inte att stå emot...

Mums!

Sedan kan vi ju avsluta det här inlägget med det trevliga beskedet att kompletteringen på min VFU-uppgift blev godkänd. Stooor lättnad! Frågan är vad jag ska hitta på nu? Cat säger att hon inte har några hemlisar som jag kan rota fram så mästerdetektivskillsen verkar inte komma till användning ikväll... Kanske ska förflytta mig in till tv-soffan och se lite nyheter? Riktigt wild and crazy, right?!

2 kommentarer:

 1. Yeah! :) Du får mig dock att låta som en bov som bara lämnade dig. Men jag överlever! ;)
  Tack för senast!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja det är nog bäst att du överlever när Jag gjorde det :) Nästa gång får du komma hit så jag kan överge dig! ;)

   Radera