måndag 17 oktober 2011

Tentabesked


Från godis till tentabesked. Idag kom det nämligen, beskedet på min första salstenta och den sista betygsdelen för hela delkursen. Jag hann inte läsa igenom tentan innan jag lämnade in den, och med tiden har jag kommit på fler och fler saker jag inte skrev men som kändes jätteviktiga. Och hoppet om att det skulle gå bra sjönk, och sjönk och sjönk... Men det var visst helt i onödan, för jag blev godkänd och mer därtill!

Hittills har jag inte fått en enda komplettering eller blivit underkänd, jag måste försöka få in i huvudet att jag inte är så dålig som jag får för mig när jag skriver tentor eller har lämnat in en och väntar på besked. Tänk vad mycket mindre ångestfyllt livet skulle bli om jag lyckades med det...


För övrigt har en hel VFU-vecka plus en dag klarats av utan att jag blivit sjuk(!) och nu återstår bara två dagar för den här gången. I fredags genomförde jag kursens uppgift, att hålla boksamtal utifrån eget upplägg. Jag genomförde två stycken i halvklass, och ett av dem gick riktigt bra. Det andra gick sisådär, men med de grundförutsättningar som följer med klassen jag är i är jag jättenöjd. Återstår bara att ta sig igenom den muntliga examinationen och hemtentan, så är en till delkurs avklarad!2 kommentarer:

  1. Wiihooo, vad du är bra! :)

    Kram, Cat

    SvaraRadera
  2. Har man en tvilling till Cathastrooph måste man ju väga upp det på nåt vis? ;)

    SvaraRadera