fredag 14 januari 2011

Nitton kvadrat


Det har varit tyst här ett tag, men det kan ju inte få fortgå i evighet så här kommer en bildkavalkad på mitt lilla men inte särskilt stora nya hem. Jag har inte orkat piffa något ännu, men förhoppningsvis tillkommer det ett par blommor för hemtrevlighet när det blir lite varmare, och så de kära ljusen förstås. Inget hem utan ljus!Man skulle kunna kalla det Alcatraz, men så farligt är det inte. I entrén finns tvättstugan, utanför ligger soprum och återvinning. För att ta sig till affären måste man gå hela hundrafemtio meter och till bussen får man plussa på kanske hundra steg till...

Som ni ser är väggen ovanför sängen väldigt tom. Det gick inte att spika i den, så jag tänkte att alla frivilliga kunde hjälpas åt att fylla mitt postfack med fina kort att sätta upp där. Eller så får jag hitta på något annat, en affisch kanske?
 
Två överskåp är fortfarande tomma, jag är chockerad över all förvaring på den här lilla ytan, det känns inte som så mycket förvaring vid en första anblick.

Och för vänner med Göteborgssug finns en stående inbjudan med möjlighet till övernattning på mitt balsalsgolv ;)


6 kommentarer:

 1. Men alltså? Är inte det där typ "Studentgången" eller något liknande namn? I så fall har jag varit där :D
  Ge mej en adress så ser vi vad vi kan ordna i kortväg.

  SvaraRadera
 2. Malin: Haha! Såklart det är Studiegången. Så typiskt att världen ska vara så liten hela tiden, men det är ju bra förstås.. nu hittar du hit? :D

  SvaraRadera
 3. Ser riktigt mysigt ut! Kan du inte använda krokar för betongvägg (betongstift eller vad de nu kallas) att sätta upp grejer med?

  SvaraRadera
 4. Jag syftar alltså på sådana här: http://www.brfsodergatan.se/images/vagg-tavelkrok-betong.jpg

  SvaraRadera
 5. Det är så där tio år sedan jag var där visserligen, men jag har sovit där typ tre nätter :)

  SvaraRadera
 6. Elisabeth: Jag vill helst inte göra fler hål i väggen än nödvändigt, sedan vet jag inte om jag skulle få i sådana krokar bättre än en liten spetsig spik heller.. Men tack för tipset!

  Malin: Tre hela nätter, då borde du ju hitta bättre än jag. Eller lika bra åtminstone :)

  SvaraRadera