lördag 22 januari 2011

Att finna balanser

Bildkälla


Seminariegrupperna är färdiga och publicerade och jag kunde inte varit mer nöjd med min VFU-placering. Phu, kan äntligen andas ut! Det bidde inget Uddevalla eller Trollhättan... ;)
Nu väntar några timmars flitiga studier så det här blir en av mina kortaste uppdateringar nånsin. På återseende!


2 kommentarer:

  1. Finns det alltså de som måste pendla till Uddevalla?! Okej att det kan vara svårt att få ut alla på skolor inom Göteborg/Mölndal, men Uddevalla verkar lite i överkant. Det är inte direkt en liten väg dit, om man så säger.

    Nåväl, fint att du fick en bra VFU-placering i alla fall!

    SvaraRadera
  2. Elisabeth: Nja. Alltså de utgår ju ifrån att placera alla så nära den adress de angett vid registreringen så att det inte ska bli så. Men ibland finns det ju inte tillräckligt många platser i närheten (beroende på inriktning finns det fler eller färre inriktningar, det är ju fler förskolor och grundskolor än gymnasier och om man dessutom inriktar sig mot något lite mer ovanligt kanske det blir ännu mer knepigt), så då kan man ha otur och hamna långt bort. De försöker såklart placera sådana som bor i Uddevalla i Uddevalla i sådana fall, men i höstas var det en tjej som bodde i centrala Göteborg som hamnade i Alingsås och det är ju liiite avskräckande och därför har det varit min största oro såhär långt att hamna utanför Göteborg. Men nu fick jag centrum istället ;)

    SvaraRadera