tisdag 18 januari 2011

Det ringer in...


Jag har inte så mycket att skriva för stunden, men något måste jag väl ändå skriva ihop när det är dags för upprop imorgon! Jag var egentligen inte speciellt nervös förra gången heller, men eftersom det var första gången och jag var lite osäker på om jag skulle hitta, så kändes det ändå lite annorlunda jämfört med vad det gör nu.

Den här gången vet jag att jag hittar, det värsta som kan hända är att bussar och spårvagnar inte går imorgon. Men vädret ser inte ut att ställa till det genom ett plötsligt snöfall eller så, så jag är inte så bekymrad för det heller.

Sedan sist har jag ju också hunnit med att praktisera en stund på världens finaste förskola och blivit lite säkrare på att jag faktiskt vill ge mig in på lärarbanan!

4 kommentarer:

  1. Härligt att det känns rätt! :)
    Hoppas det går bra idag nu, men det kommer det såklart göra. :)

    SvaraRadera
  2. Frugan: Återstår att se om det fortfarande känns rätt i slutet av terminen, och om 3½-4 år eller om man står där med studieskulder och fel yrke ;)
    Haha, det var nära att jag kom försent tack vare lokaltragiken som fastnade i bilköer. Det kunde alltså börjat liiite bättre!

    SvaraRadera