måndag 3 januari 2011

3 janvier 2011

Tre dagar in på det nya året har vi hunnit, och jag flyttpackar. Var ute på en ärenderunda i eftermiddag också. Och klädde av granen och packade ner den i sin kartong och bar ner den i källaren igen tidigare ikväll. Så tidigt har nog aldrig granen åkt ut, förutom det året jag hade en levande gran som började tappa alla barr vid nyår. Det känns trist, men det måste ju göras innan jag flyttar...

På torsdag morgon (eller snarare mitt i natten för min del, jag är van att gå upp vid tio inte fyra!) bär det iväg. Det känns ganska läskigt att ge sig iväg till något okänt. Jag har inte sett mitt studentrum, har ingen aning om hur det ser ut.. hoppas att den tidigare hyresgästen städat efter sig och att jag inte har oturen att få ett av de få rummen som fortfarande är orenoverade på området - det skulle dock vara så typiskt om så vore fallet.

Jag har egentligen inte så mycket att skriva här just nu, tyckte bara att det var dags för en liten uppdatering. Men jag hoppas att inspirationen börjar flöda efter flytten igen. I vilket fall så återkommer jag i alla fall då.
3 kommentarer:

 1. När jag skulle flytta in här hade förra hyresgästen in städat badrummet innan utflytt (frågan är om personen NÅGONSIN städat badrummet), så det fick komma hit folk från ett städbolag och städa det. Jag hade kunnat få ett antal hundra för att göra det själv också, men jag valde att låta ett städbolag komma dit. Kändes smidigare så.

  Lycka till med flytten!

  SvaraRadera
 2. Lycka till med flytten nu frugan!
  Hoppas det går vägen den här gången så du kommer igång med dina studier. =)

  SvaraRadera
 3. Oj vad jag ligger efter i kommentarsbesvarandet.. Men bättre sent än aldrig?


  Elisabeth: Jag hoppas verkligen att jag slipper komma till ett ostädat rum, och särskilt ett ostädat badrum! Det går jag bara inte med på. Sedan står det ju i kontraktet att man inte får flytta in om man inte godkänner städningen, det kan ju bli väääldigt lajbans när man kommer femtio mil bortifrån och ska tömma en hyrbuss som ska tillbaka samma väg samma dag...
  Vi har städat ett par lägenheter själva genom åren, sedan kom jag till min senaste som var så vidrigt äcklig så den totalvägrade jag att städa (sedan fick jag ju omtapetserat också, inte ens tapeterna kändes ju fräscha). Efter det tänker jag Aldrig aldrig aldrig städa efter nån annan igen. Ever!


  Frugan: Tack! Det hoppas verkligen jag också!

  SvaraRadera