söndag 12 februari 2012

När de sociala medierna får stå tillbakaIkväll skippade jag de sociala medierna några timmar och ägnade mig åt riktig brevskrivning istället. För första gången någonsin blev det dock författat i ordbehandlare istället för för hand. Kan konstatera att det inte alls har samma charm och dessutom hittade jag ett par knäppa formuleringar när jag läste igenom det efter att jag skrivit ut det. Kontenta: jag håller mig till penna och papper när jag ska skriva brev i fortsättningen.

Konstaterade som alltid när jag skriver brev att det sker alltför sällan. Jag önskar att jag hade tid och fler möjliga mottagare för brevskriveri...

2 kommentarer:

  1. Jag hade ett par brevvänner när jag var liten, och jag minns när en av dem uteslutande började skriva alla sina brev i WORD. Jag blev SÅ besviken och sur! ;) Numera har jag två brevvänner, fast i och med att vi har mer kontakt vida nätet/sms och liknande blir det inte lika ofta brev. Lite synd... det är så kul med brev, både att få och skriva. Skriva dagbok liksom, till någon man vet verkligen lyssnar.

    SvaraRadera
  2. Frugan: Haha, jag veeet! Brevskrivning förlorar all sin själ när man inte skriver för hand. Jag kommer inte göra det igen, denna gången var det bara så att jag måste ta den här vägen för att få till ett brev öht... och för att man nån gång måste testa för att veta att ens teorier stämmer :)
    Jag väntar förövrigt fortfarande på ett svar på det där brevet jag skrev en gång i tiden ;)

    SvaraRadera