lördag 11 augusti 2012

Tentandet

Bild: Privat.

En kort rapport om den där tentan också. Den som jag skulle påbörja tidigare i veckan efter att ha unnat mig en ledig dag. Som blev två och sedan tre. Kanske fyra, jag har liksom tappat räkningen litegrann. Men idag ska jag faktiskt börja. Och på måndag ska den vara klar. Sådetså!

Vad jag gjort istället? Ptja, precis som jag skrev sist har jag ägnat mig lite åt nöjesläsning. Men också hushållssysslor som jag halkat efter med. Tvätt, dammsugning, renbäddad säng. Och igår. Igår lagade jag storkok inte mindre än två gånger! Jag har sökt studiemedel inför de kommande två terminerna, sett lite golf och suttit på altanen i både sol och regn och tittat på vår nyaste familjemedlem medan denne utfört tungt trädgårdsarbete som tidigare låg på min lott. Men mer om denne familjemedlem senare.

2 kommentarer:

 1. Varför???? skjuter man alltid på allt så länge man kan!!? =P
  Snart tillbaka till stan igen, eller iaf mentalt börja förbereda sig eller hur känns de?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag får bara ko-i-serverrummet-felmeddelanden när jag försöker kommentera hos dig, så jag hoppas du hittar hit och läser svaret istället!

   Jag tror att svaret på varför jag skjutit upp tentaskrivandet den här gången är att den inte ska vara inne förrän den 24:e, så jag har liksom ingen brådska. Dessutom är den väldigt snabbskriven (1½ sida av 3-5) skrevs på dryga timman). I vanliga fall brukar jag alltid ta tag i saker i god tid, men eftersom marginalerna oftast är kortare så blir man ju ändå inte klar mer än nån dag i förväg...:)

   Huff ja, jag kan inte säga att jag längtar. Ska ju läsa på 150% studietakt nu fram till november och dätill läsa matematikinlärningen som inte direkt är min favorit... jag skulle hellre stannat kvar här på landet. Men det ska bli fint att återse vänner och bekanta efter flera månader :) Hur känner du inför hösten?

   Radera