fredag 26 augusti 2011

En eller fem, fem eller en?

Bildkälla

Om det inte vore för att den här jackan från MQ upptog min budget för minst fem jackor så hade jag väldigt gärna slagit till. Att hitta vettiga jackor är nämligen ett av mina svåraste klädprojekt. Jag tycker allt ser konstigt ut, och ser det inte konstigt ut så är det praktiskt och tråkigt värre. Varför är det så svårt att hitta bärbara kläder?

3 kommentarer:

 1. åh, den var ruskigt fin! Något sånt hade jag också kunnat tänka mig, men satte teet i halsen när jag såg priset.
  Jag hatar att köpa jackor, de är alltid svindyra och aldrig så fina som man vill.
  Vi kanske kan skippa vintern? Eller köra en snabb variant så man kan hålla sig inne när det är som kallast och sen inte behöver jacka när den är över. :)

  SvaraRadera
 2. Jag är så glad att jag kan använda jackan jag hade förra året och året innan dess, för jackor är verkligen inte lätt att hitta. Jackan i fråga lyckades jag dessutom hitta när vinterjackorna reades ut. Det var bra. :-D

  SvaraRadera
 3. Yre: Jag har redan en (sån där praktisk och tråkig) jacka som jag fick av mamma förra året, så jag är rustad för vinter. Men jag har en odödlig dröm om en fin vinterkappa eller jacka och få gånger har jag sett något vara i närheten av den som den här gången. Men priset är som sagt sinnessjukt!

  Elisabeth: Reakläder brukar vara de bästa, när man väl hittat dem. För det är ju inte det enklaste att sortera ut det fina bland allt skräp i reaställningarna i affärerna...:)

  SvaraRadera