torsdag 24 maj 2012

Av vintern syns inte ett spår...


Okej att det är bra med sommar. Inte alls okej att sommaren kom såhär utan förvarning i denna omfattning. Jag lider i mitt Alcatraz. Om det inte vore för att jag skulle åka hem om bara ett par veckor och behöver spara alla pengar jag kan till sommaren hade jag investerat i en liten fläkt, men nu känns det ovärt. Eventuellt skulle det inte gjort någon nytta heller...

I skrivande stund har jag dock tagit mig till skolan och deras någorlunda snabba wifi, eftersom jag överskrivit surfgränsen på mitt mobila bredband flera gånger om denna månad och knappt kan läsa ett blogginlägg eftersom bilderna aldrig laddar. Så nu sitter jag här och ska nöjessurfa en timme tills det är dags för eftermiddagsseminarium!

Senast jag skrev räknade jag upp allt som gått fel i mitt liv den senaste tiden. Nyköp av dator, försvunna tv-kanaler och så vidare. Igår kväll när jag var på väg att gå och lägga mig gjorde jag dock ett uppgivet försök till kanalsökning igen och hux flux fanns de där. På dagen två veckor efter att de försvann. Jag hade lite svårt att sova sedan eftersom jag låg och funderade på alla repriser jag kommer kunna titta ikapp nu. Jag har saknat Greys anatomy och nyhetsmorgon alldeles vansinnigt. Och Trädgårdsonsdag!

Denna min ofrivilliga tv-löshet har dock fått mig att inse att jag inte saknar den så mycket som jag trodde jag skulle göra. Vissa tv-program, såsom de just nämnda har det svidit en del att veta att jag missat, men annars har det många gånger varit ganska skönt att inte vara slav under tv-tablån. Det har också blivit en bekräftelse på något jag brukar säga annars: nämligen det att jag sällan tittar på tv. Jag lyssnar istället. Teven står bara och går för att det inte ska kännas så tyst och ensamt.

Det har också fört med sig något annat gott, för att inte missa ESC-delfinalen i tisdags träffade jag E som det var närmare två år sedan jag såg senast (och för första gången :)). Det blev en mycket trevlig kväll minsann! Och ikväll ska jag socialisera över delfinal två tillsammans med Tuss. Hur det blir på lördag, nu när jag har min egen tv tillbaka, återstår att se. Det skulle vara skönt att bara stanna hemma och blogga om hela grejen om den här värmen håller i sig. Å andra sidan har jag inte många chanser kvar att socialisera nu innan sommaren och hemresan, så jag borde väl passa på...

Avslutningsvis kan jag förresten pricka av en av tre tentor. Den andra i ordningen tror jag att jag ska påbörja imorgon, det vore rysligt skönt att bli klar med dem så fort som möjligt så jag slipper tänka på dem mer...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar