söndag 21 oktober 2012

Lite mer att pressa in i garderoben..


 Jag kan inte påstå att jag är så intresserad av kläder. Det är svårt att finna inspirationen när kläderna inte riktigt passar. Det spelar liksom ingen roll att garderoben är sprängfylld när det bara är av kläder i för små storlekar. På sistone har det varit värre än vanligt dessutom. Det är lite tur i oturen att jag kunnat traska omkring i nattlinne merparten av tiden på sistone, fast man känner sig ju rätt sunkig då. Inte riktigt vad man behöver såhär års när det är sunkigt och segt ändå. Så jag klickade hem en massa nya överdelar från Ellos för ett tag sedan. Här är några av dem. Båda klänningarna var över förväntan bra och har blivit nya storfavoriter. Den senapsgula tunikan var jag lite skeptisk till. Gult liksom. Och sjuttiotalssenapsgult till på köpet. Kan det platsa i min garderob? Jodå. Det kunde det absolut! Så både den och den grå klänningen funderar jag på att köpa i en till färg framöver. Den stickade tröjan har jag inte fått användning av ännu, men den var väldigt skön och kommer troligen också bli en favorit bara det blivit lite kallare.

Kollage av mig, med bilder lånade från Ellos.

Jag var i behov av en tunnare men ändå varm höst- och vinterjacka också. Sedan hittade jag den här och kunde inte bestämma vilken färg jag tyckte bäst om. Jag klickade då hem båda för att jag tänkte att det skulle bli enklare bara jag sett dem på riktigt. Pyttsan heller, jag behöll istället båda två... Men jag älskar dem och hoppas att de kan hänga med ett tag. Nu ska jag bara hitta en rosa halsduk till den bruna jackan, och kanske ett par vantar? Sedan är vinterns outfit komplett och jag slipper de sunkiga nattlinnena. Och kläder känns inte fullt så trist heller. Helt klart en bonus!

1 kommentar:

  1. Va kul me lite nya kläder!! Och i nya färger, alltid svprt men blir ogta bättre än man tror.. ;)

    Vi läser svenska nu...tydligen har de ändrat om i kursen (varför liksom, när vi e sista kullen som löser den!!?) Vi skulle ut.på fältstudier, så inlämning om berättande å boksamtal,.låter bekant!?!
    Hur går de för dig, vad läser du nu?

    SvaraRadera