torsdag 22 juli 2010

Hemklickat och kvar på önskelistan

Lite på begäran, kan man säga att detta inlägg kommer till.

Jag beställde lite kläder igår. Bland annat klänningen här nedan som jag förälskade mig i redan i vårvintras, men då fanns inte ekonomin till några klädköp. Och sedan när jag bestämde mig för att slå till iallafall eftersom förälskelsen inte gav med sig, då var den naturligtvis slut i butiken - sånär som på en ynkla klänning i fel storlek. Snopet! Men nu fanns den med i nya katalogen och då går det ju inte att vänta längre.
Jag klickade hem toppen med rosett också. Och en sådan där tråksak som jag måste kategorisera tights/leggings som. Nödvändiga (åtminstone för en sådan som mig, som har svårt för strumpbyxor) men ack så tråkiga att lägga pengar på. Därtill blev det också en plommonlila jacka som förhoppningsvis kan stå emot Göteborgs regnrusk i höst. Men den fanns det ingen bild på, tyvärr.


De två nedersta klänningarna med rosett är jag också alldeles förälskad i. Men jag är inte så säker på att jag skulle bära upp något med en stor rosett i midjan, tyvärr. Så jag fegar ur på dem. Vilket egentligen inte gör så mycket, för egentligen har jag tröttnat lite på det sockersöta gammeldagsa. Jag är mer förälskad i femtio- till sjuttiotalskänslan i kläder numer. Jag har hittat ett par fina klänningar hos ellos, men dem finns det inte pengar till. Tråkigt värre.

Vi får se om jag återkommer med egna bilder sedan, annars får du komma och hälsa på i Götet i höst och se dem live ;)

2 kommentarer: