måndag 20 januari 2014

0-150Jamen. Bilderna ovan illustrerar ganska exakt vad jag känner just nu. Total trötthet. Och vårterminen har knappt börjat. Faktiskt har jag bara påbörjat en kurs ännu. Idag, faktiskt. När ni hör namnet på den förstår ni säkert lite bättre var tröttheten kommer sig av: Vetenskapligt tänkande, vetenskapligt arbete och vetenskapligt förhållningssätt. Snark! Tyvärr är den inte valbar, så det är bara att traggla sig igenom den. Men jag verkar ha hamnat med ett par goa tjejer, en hänger med från SO-kursen i höstas.

Imorgon har jag introduktion till den andra kursen jag ska läsa i vår också. Matematikinlärning. Jag ska läsa den på distans. Jag undrar var jag ska hitta de 20 timmar varje vecka som är menade att läggas på den kursen med tanke på att jag redan utan den läser heltid på en kurs (som är otroligt krävande och förmodligen tar mer än 40 timmar per timma i anspråk).

Idag åkte jag hemifrån på förmiddagen (hade iaf turen att få börja så sent som 10.15 denna första dag på vårterminen), kom hem närmare 17. Åt, duschade, vilade hjärnan några minuter. Totalt i en timme nånting. Sen var det bara att öppna matematikboken och läsa inför morgondagen. Eftersom jag läser den på distans är det en del att läsa såhär inför den första av fyra träffar på skolan. Kan bara hoppas att det blir ett lite lugnare tempo när vi kommit igång ordentligt med allt. För just nu vill jag bara dra täcket över huvudet och sooova tills i juni.

Om jag inte skriver så mycket här under våren så kanske det här inlägget förklarar varför - ja, tänk att jag för en gångs skull har en giltig ursäkt och inte bara lathet och lättja ;). Men i juni hoppas jag kunna skriva ett inlägg om hur högskolepoängen rassrassrasslat in på ladok och att jag är ett stort steg närmare min examen!

Hoppas förstås kunna få till några inlägg här innan dess också, men de blir nog inte alltför många...1 kommentar:

  1. Vilken SJUKT söt katt...jag har själv två busiga kissar här hemma hi hi:) jag hoppas att du haft en fin Alla hjärtan i helgen.

    Ny post ute....hur man hittar drömmattan :)

    LOVE Maria at inredningsvis - Swedish decor, food, and fashion

    SvaraRadera