onsdag 5 september 2012

Höstvindar.


Jag är officiellt sjukanmäld och brevet med min underskrift som bekräftar adressändringen är lagt på lådan. Stenen är satt i rullning. Jag flyttar hem. Jag ska försöka laga mig själv en gång för alla. Jag vet inte om det här är ett tillfälligt studieavbrott eller ett definitivt. Så mycket mer har jag inte att skriva just nu, men någon gång när jag samlat lite kraft ska jag skriva så mycket mer än det här. Ska man laga sig själv på riktigt måste man också vara ärlig. Jag är av den bestämda uppfattningen att man inte ska undanhålla livets baksida, det hjälper inte någon, och därmed kommer mina sanningens ord publiceras på denna offentliga plats också.

2 kommentarer:

 1. Man ska göra det som känns bäst.
  Synd att inte utbildningen finns på distans? Så du hade kunnat plugga klart hemifrån. Ja, om detta nu är en utbildning du vill genomföra alltså. Ta hand om dig frugan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Distans skulle nog inte varit ett alternativ i alla fall.. jag flyttade ju hit för att inte vara så isolerad liksom. Då skulle det bli samma sak igen och det skulle inte gagna min sociala fobi...

   Radera