måndag 19 januari 2015

2015


Så. 2014. Det var ett tufft år. Jag pluggade nästan jämt. 150% hela våren. Dubbla kurser i litteraturvetenskap mest hela sommaren. På papperet bara 100%, men tiden jag lade på dem motsvarade nog den tid jag lade under våren på de där 150 procenten - och mer därtill. Och så blev det höst och slutpraktik och uppsatsskrivande och jag ramlade ner på botten av det där hålet som jag en gång i tiden var mest hela tiden. Jag lade med glädje 2014 till handlingarna och hälsade istället 2015 välkommet. Visst är det lite tungt ännu. En osäker framtid väntar. Osäkerhet är svårt för mig. Vissa ser det som en spännande utmaning. Good for you. Jag får panik. Men det ordnar sig nog så småningom.

Idag ska vi förhoppningsvis bli helt färdiga med våra ändringar på uppsatsen. Och så är jag mitt uppe i flyttpackning och -städning. Om en vecka bor jag inte i Göteborg mer. Inte för nu i alla fall. Vad framtiden för med sig återstår att se, men just nu behöver jag bo "hemma".

Jag hade egentligen tänkt skriva något annat, men nu när det ekat tomt här så länge blev det ett sådant här hej igen-inlägg. Om det mot förmodan finns någon som ännu tittar in här. Men jag återkommer med det där andra inlägget alldeles strax istället!

3 kommentarer:

 1. Oj, här händer det grejer!
  Är du klar med skolan (C-uppsatsen) eller vad händer efter hemflytt, jobbsök!? När ska ni opponera i så fall? Vad skrev du/ni om?
  Btw, Polly ÄR (farligt) goda!! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det kan man ju säga. C-uppsatsen gör vi de sista ändringarna på idag, opponeringen var förra veckan. Imorgon hoppas jag vi kan skicka in den och gå vidare med livet, så trött på vissa medskribenter (tyvärr gjorde två av oss bottennapp med vår tredje medskribent - lyckliga du som hade en bra medskribent!!!). Vi har skrivit om hur lärare anpassar sin undervisning till elever som utmanar på olika sätt. Rätt intressant, men ja. Det har inte varit så roligt som det skulle ha kunnat vara pga förutsättningarna runt omkring.

   Jag blev ju inte godkänd på sista vfu:n så jag får ingen examen nu men planen är att vicka i vår så får jag se om det där med vfu:n kan ordna sig i höst eller så.

   Radera
  2. Jag hade tur med min ja, att vi dessutom bara var två underlättade ju arbetsfördelningen minst lika mkt som att vi skrev B tsmns!
   Hade du frånvaro på sista VFUn eller hur var det? Inget som kan lösas hemmavid om du inte kan få det fixat i GBG innan du åker?

   Radera