torsdag 21 november 2013

November - where did you go?November rusade förbi. Typisk tentaeffekt. Här ovan finns några glimtar av vad jag gjort med den tid då jag inte skrivit fler tentor än de jag precis hade blivit färdig med då förra inlägget skrevs här. Jag åkte hem för att fira födelsedag. Jag fastnade i Katrineholm i två timmar tack vare ett trasigt tåg. Sedan blev jag hämtad i Falun för att inte behöva bli än mer försenad än jag redan var då. Vi åkte raka spåret till China för att äta efterlängtad friterad kyckling och sötsur sås. Sedan gosade jag katt, åt hemlagat mos och gosade lite mer katt. Men allra först var jag på Winnerbäck-konsert i Scandinavium. Det var över tre år sedan jag såg honom sist, så det var fint. Det var min sjätte konsert med LW och den nådde kanske inte riktigt upp i samma nivå som några av de tidigare, men så länge Lasse fortsätter turnera kommer jag fortsätta gå på konserter då jag kan.

Efter att ha varit hemma i närmare en vecka hade jag mycket tentaskriveri och annat plugg som jag halkat efter med, så det blev lite fokus på sånt under ett par veckor. Men sedan fick vi äntligen till en spelkväll här hemma i lördags. Det är något det pratats om sedan jag först flyttade ner till Göteborg, men som aldrig blivit av. Mitt favoritspel från barndomen, Joakim von Ankas fantastiska affärer, verkade gå hem och jag hoppas att det kan bli en repris med den avancerade spelvarianten om inte alltför länge!

Nu återstår en tenta i historiakursen som officiellt redan är avslutad, tentan är påbörjad och kommer förhoppningsvis bli klar i helgen. Sedan är det dags för uppgifterna till den kurs som är aktuell nu. Det finns ingen hejd, alltså. Men det ska nog gå bra. Snart är det dags att packa väskorna och åka hem och fira jul och pausa ett tag igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar