torsdag 7 april 2011

Flum, frågetecken och fika.

Kursen jag läser nu är vare sig rolig, intressant eller ens begriplig. Litteraturen förvandlar mig till ett enda stort frågetecken och jag har aldrig känt mig så korkad som de senaste veckorna. Jag hoppas verkligen att inlämningsuppgifterna inte kommer relatera så mycket till litteraturen, för då är jag nog ganska körd. Men men.


I eftermiddag lade jag skolan åt sidan en stund för en trevlig fika med två vänner som jag inte träffat samtidigt på nästan sex år. Var för sig, visst. Men som sagt inte samtidigt. Bådadera skulle gärna få inträffa lite oftare dock... Får se hur det kan ordnas framöver!

Jag har i alla fall bestämt mig för att bli mer social även om jag har skolsaker på förmiddagarna. Jag ska bli bättre på att ignorera tröttheten... tänkte jag.

2 kommentarer:

  1. Viss kurslitteratur har verkligen den där effekten som gör att man känner sig korkad. Inte så bra för självförtroendet direkt.

    SvaraRadera
  2. Elisabeth: Nej, det kan man ju inte direkt påstå. Men kursen är snart slut så det är väl bara att bita ihop och hoppas att det inte gör så mycket att man inte förstår böckerna...

    SvaraRadera