fredag 15 april 2011

15 avril 2011

Den sista skoldagen innan VFU:n är avklarad och disken ska diskas och väskan packas innan jag åker hem för tio dagars påsklov. Det ska såklart bli fint att gosa med mina missar, men samtidigt kommer jag sakna Göteborg. Den senaste tiden har varit ganska späckad av umgänge, och även om kursen jag läser nu inte är det roligaste jag varit med om så känns livet ganska bra och egentligen hade jag gärna stannat här under min långa ledighet.

Men nu blir det alltså kattgos för hela slanten, en dejt med en vän jag egentligen inte umgåtts med sedan 2004-05 nånting ska förhoppningsvis hinnas med och så ska jag läsa om ett par av kursböckerna som jag haft svårt för. Om vädret tillåter tänker jag mig en del fotograferande också, och kanske nån promenad runt byn. Hälsa på mina dagisbarn kanske också kan passas in. Men mest ska jag bara ta det lugnt efter allt socialiserande. Två utekvällar i rad mitt i veckan sätter visst större spår för en ovan än man kan tro, även om det inte blivit så sent någon av dagarna...

Åter i Götet efter påsk väntar som sagt VFU igen, nio dagar den här gången. Sedan ska det skrivas observationsuppgift och hemtenta 1 innan nästa delkurs börjar på allvar. Där blir det både hemtenta och ett projektarbete om hållbar utveckling som ska göras i grupp. Kan säga att kalendern känns läskigt fullspäckad just nu, så jag längtar massvis efter den 1 juni då vi har kursslut och "sommarlovet" tar vid!

1 kommentar:

  1. lite guldkant på tillvaron e aldrig fel å snart e de kanske så fint väder att det går å sitta på en filt i gräset å läsa lite... :) håller mig till balkongen tills vidare, nära å bra å alldeles laaaagom :D (A)

    SvaraRadera