måndag 14 januari 2013

Cancelled.


En riktigt sopig vecka är över och förhoppningsvis är det en bättre vecka som nu har inletts. Insomnia och begravning av en släkting inledde helgen. Jag har inte träffat släktingen sedan min mormors begravning för över sju år sedan och jag har inte haft mycket kontakt med honom innan heller, men det var ändå sorgligt. Begravningen fick mig att tänka på mormor, och hennes begravning. Och så har jag drabbats av en oförklarlig smärta bakpå foten, ovanför hälen, som gjorde mig soffbunden en hel dag innan det blev möjligt att gå lite smått på foten igen...


Beslutet att lyssna till magkänslan togs och effekterna av det började fixas med. Känslorna har varit både högt och lågt men jag tror det här är bra i slutändan. Jag stannar i Dalarna även denna termin. Om det är ett definitivt avsked till lärarutbildningen lämnar jag till framtiden att utvisa. Just nu är förhoppningen att min återanmälan till en distanskurs (matematikinlärning) jag blev antagen till men valde att tacka nej till då antagningsbeskedet kom i december utmynnar i ett positivt nytt antagningsbesked. I sådana fall hoppas jag att jag i alla fall ska klara av halvtidsstudier nu under våren. Och så ska jag ge mig på att skriva ihop en amazing ansökan till min andra drömutbildning, som jag kanske får ägna hösten åt då.

Jag ska återuppta min terapi. Riktigt när vet jag inte, det är lång väntelista och man kan inte leva upp till vårdgarantin i kommunen, förhoppningsvis kan den i alla fall hjälpa mig att hamna på rätt köl igen när en psykolog blir tillgänglig. Kanske är det trots allt så att jag inte är redo att släppa lärarutbildningen ännu, men den kommer få stå tillbaka tills jag gett min andra dröm en riktig chans. Men mitt huvudfokus måste ändå ligga på mig själv en tid nu. Annars finns risken att jag inte kommer klara någon utbildning alls...

Jag har inte riktigt ork att blogga glada inlägg just nu, men jag hoppas inspirationen återkommer snart. Jag vill ju bli klar med all bokbloggning jag släpar efter med och komma i fas igen. Ja och så finns det väl annat att blogga om förstås... För stunden är jag dock en ganska cancelled människa. Och bloggen likaså.

1 kommentar:

  1. Låter bra att i första hand koncentrera sig på att du ska få dig själv på rätt köl, annars är det nog som du skriver rätt svårt att genomföra en utbildning. Ta hand om dig frugan!

    SvaraRadera